woensdag, april 19, 2006

weekendje weg

Een luchtvaartfotoklassieker: het strand van Sint Maarten, pas op voor het landingsgestel. Morgen einde dag vlieg ik ook, naar een toch nog onbekende bestemming, ergens in Europa verwacht ik. Het traditionele weekendje weg met Pa, Ma, Risma en Sandrijn. Traditioneel is ook de bestemming een verrassing. Veel zin in, jammer dat ik de hockeyklassieker tegen Rotterdam mis, het zal een zware pot worden voor Groen Geel Heren IV.

Vanavond lekker getraind, weer eens wat meer naar de bal toegespeeld, en daarom veel meer aan de bal. Lekker gespeeld, wel best-of-five verloren, altijd vervelend. Verder weer goed nieuws van het hockeybabyfront, het zijn net warme broodjes, ook de Vries is weer aan de beurt. Niek zit in de laatste week. Brengt de score op minimaal 10 het afgelopen seizoen, zo voelt het in ieder geval. Wellicht begint het toch langzaam aan invloed te hebben op onze hockeykwaliteiten, de vijfde plaats die we nu hebben is niet erg sterk.

Ik zal de komende dagen zo nu en dan een MMS-bericht (dat is die functionaliteit die helaas bijna niemand gebruikt: foto's maken en versturen via je mobiele telefoon) sturen uit de onbekende bestemming naar poortje.blogspot.com. Groeten.

Geen opmerkingen:

test