maandag, april 10, 2006

met het breken van de dag


Als Paul de Leeuw zijn avond sluit, en de dag zichzelf zonet begroet heeft, een korte mijmering.

De vrije twee-wekelijkse maandag, ik ga hem missen vanaf juni, zat praktisch vol. Een afgesloten waterkraan tot in de middag, IKEA, zonnetje op het Plein, terechte € 50,- bekeuring op weg naar de Praxis, boeken struinen bij Verwijs, boortjes kopen, wijnrekje knutselen, belletje naar Kantoor voor het laatste nieuws ('geen').

Rond éénen een erg leuke lunch bij Mino met Daphne, een oud-collega, die na enkele tussenstappen het ondernemerschap heeft aangetrokken, wat haar goed staat. Van alles en nog wat besproken, incluis alle gemeenschappelijke oud-collega's, en meer, en haar uitgezwaaid. Volgend jaar Amsterdam lunch?

Later gedronken/gegeten/gegeten rondom het Plein, met de Bruin, jaarclubgenoot, woonachtig Utrecht. Misschien wel ons beste gesprek ooit. Onder andere gesproken over het gebrek aan feedback dat we met z'n allen ontvangen van de andere 'we allen'. Feedback geven is niet makkelijk, en niet altijd een dankbare taak. Dus daar hebben we betaalde coaches voor.

Afgesproken binnenkort JC-genoot Lendini in Duitsland te bezoeken, die vooralsnog echter geen van zijn drie nummers in mijn mobiele telefoon beantwoordde. Maar waar een wil is....: De Bruin, regel dat.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Kappe met die boetes! Hoeveel heb je er nu al op je naam? Ciao

Anoniem zei

1 terechte;)
drp

Test