zaterdag, april 07, 2007

pasen


moment meisje tuurt naar water
Originally uploaded by Poortje.
Op de helft van dit wel zeer lange Paasweekend een momentje achter de computer om de beelden van afgelopen dagen op de harde schijf vast te leggen. Gister wat vrienden op bezoek voor een groene curry met gewokte groenten en een dozijn Singha om de pepers af te blussen.

Vandaag een horeca-fotodagje gedaan. Twee vestigingen Hot&Cold bezocht in Rotterdam, een broodje garnalenkroket met witte wijn bij Schmidt Zeevis in hetzelfde Rotjeknor en bij de nieuwe zaak aan de Turfmarkt een espresso in de zon gedronken. Het zaakje heet Jacobz en heeft attente bediening. Benieuwd hoe zij de eerste jaren van hun bestaan door gaan komen in een Turfmarkt die vanaf Juni naar verwachting zal veranderen in stoffig straatje naast een grote bouwput. Juni gaat de sloopkogel de Madonna in. De allerlaatste zonnestralen gepakt voor de Eeuwige Jachtvelden aan het Plein, naast het jazz-trio dat in de deuropening relaxt de dag wegspeelde.

En tussendoor aan het strand wat fotootjes gemaakt. Zie ook mijn fotosite door bijgaande foto door te klikken. En morgen verrijst Jezus weer.

Geen opmerkingen:

test