Werken bij de topkok. Nu bij de RVU (goede omroep trouwens, vooral in de avonduren)
Alain Ducasse: 5-delige Franse (F) docusoap uit 2004 over werken achter de schermen van het culinair imperium van Alain Ducasse. Regisseur Bruno Sevaistre volgde de mensen achter deze veel gelauwerde Franse kok, en natuurlijk de meester zelf. Ducasse is van mening dat je als restaurant absolute topkwaliteit kunt serveren zonder dat je voortdurend in de keuken staat en jezelf over de kop werkt. Het geheim ligt in het vertrouwen dat hij schenkt aan zijn medewerkers. Een half jaar lang volgen we diverse van deze mensen met een passie voor koken, zijn we getuige van hun dagelijkse belevenissen en leven we mee met de beginners in het Ducasse-imperium. Afl.1. Regie: Bruno Sevaistre.
Het is een herhaling, maar zeer de moeite waard voor diegenen onder jullie die denken dat ze 1) zelf perfectionist zijn of 2) lijden onder een perfectionistisch ingestelde baas. Schitterend om een professionele keuken te zien werken. Het leuke is dat er nog vier afleveringen volgen.
dinsdag, maart 14, 2006
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
-
dieter eerste dag bernrode 1983 Originally uploaded by Poortje . Op de blog van Bennie (zie bij de links hier rechts) zag ik een mo...
-
Babylon Originally uploaded by Poortje . Prima drinken Een mooie afsluiting van het dispuutsjaar der G.H.D. Babylon in Groningen. M...
-
Es geht los. duh hekken zèn geheil rondom geplaatst en in ut blauw gekleduh kôhtgekniptuh mannen en wèfuh op zwagtuh kisties lopen drèguhnd ...
Geen opmerkingen:
Een reactie posten