woensdag, oktober 03, 2007

you can run but you can't hide...

...voor Bill. Bill is overal. Bill is niet te missen. Hij is de vleesgeworden altruist. Weldoener. Maecenas. Levensgenieter. Handenschudder. Macht. Vandaag dook hij op in Rotterdam bij 'selexyz' Donner (wat een onbegrijpelijk slechte merknaam overigens, dat selekzies). Hij signeerde voor een bijna hysterische menigte van, ja, van wie eigenlijk niet, zijn boek "Giving: How Each of Us Can Change the World". In het Nederlands creatief vertaald met "GEEF en verander de wereld". De Economist heeft gelijk: Bill Clinton is liefdadigheid.

Hieronder nog even de huisregels voor een ochtendje met Bill:
-Alleen op de ochtend zelf gekochte exemplaren van ‘Geef ‘ (of Giving) worden gesigneerd, een (1) exemplaar per persoon.
-Na het afrekenen van het boek op de begane grond ontvangt u een polsbandje, en dient u uw persoonlijke bezittingen (jas, tas, mobiele telefoon, fototoestel etc.) in bewaring te geven bij de bewaakte garderobe. Aansluitend wordt u via een detectiepoortje tot de signeersessie toegelaten.
-Bill Clinton signeert 1000 exemplaren. Wie het eerst komt ontvangt als eerste een gesigneerd exemplaar. De winkel is open vanaf 9.30 uur, de signeersessie begint om ongeveer 11.00 uur -Bij de signeertafel ontvangt u een gesigneerd boek, Bill Clinton zal geen opdrachten, data of namen toevoegen.
-De volgende afdelingen zullen tijdens de signeersessie niet bereikbaar zijn voor onze overige bezoekers: Nederlands, Buitenlands, Reizen, Talen, Antiquariaat, Jeugd, Strips, Spellen, Wenskaarten, Spanning & Fantasy, Afhaalbalie en VanLeest DVD's .
Hiervoor bieden wij u onze excuses aan.

Geen opmerkingen:

test