maandag, juli 24, 2006

Sidi Bou Said


Sidi Bou Said
Originally uploaded by Poortje.

Goede trip naar Tunesie gehad. Na het zakelijke deel donderdag en vrijdag ook nog de zaterdagochtend tijd, het vliegtuig vertrok pas om 1600, om wat van het oude Carthago te zien, waaronder de overblijfselen van de Thermen en een bijzonder rond botenhuis.

Vele malen toeristischer nog was het dorpje Sidi Boui Said, nog nooit zo'n fotogeniek wijkje met witte huizen en blauwe accenten gezien. Overspoeld door toeristen van één van de vier cruiseboten die op dat moment in de haven van Tunis aangemeerd waren. Even snel wat fotootjes geschoten met de Panasonic, en toen terug naar hotel, vervolgens airport.

Prima terugreis, rond 2300 weer in Den Haag op het Plein om met Bennie een biertje te drinken voor de Eeuwige Jachtvelden. Veel bekenden op het Plein, zowel voormalige als huidige collegae. Toch nog maar even een dansje gewaagd in het Feest, verspilde moeite. Zondag werd verv olgens maar een korte dag.

Omdat het nog warm is, vanavond met Polleke een biertje gepakt, wederom op het Plein. Liever lui dan moe. Morgen BBQ in een geheim parkje?

Geen opmerkingen:

test