zaterdag, juli 29, 2006

Keek op de Week

Altijd mooi, om een link naar jouw foto's te zien op een verder onbekende site met de opmerking: mooie foto's. Vandaar dat ik hem trots even hier post.

Terwijl de zeemist als een zware deken nu ook Den Haag centrum bedekt, kruip ik nog even achter de computer om de afgelopen drie dagen van het juiste commentaar te voorzien voor de trouwe lezers in Rijswijk, Amsterdam, Pnom Peng, Brussel, Windeweer en Parijs. Dank aan alle lezers overigens.

Op de internationale beurzen ging het goed deze week. Niet gehinderd door bommen en granaten in het Midden Oosten, hittegolven en verdorde velden, en olieprijzen op recordniveau. De S&P 500 pluste zo'n 3 procent, onze eigenAEX won bijna 20 puntjes tot 456 punten: de rentedreiging in de VS lijkt uit de lucht, bedrijven boeken wereldwijd goede tweede kwartaalwinsten, en beleggers hebben er zin an. Hoop dat het doorzet, goed voor mijn December calls.

Tussen de AEX door nog heel erg lekker gegeten bij de buren, een combinatie van prima hapjes, op de woensdagavond. Zij zijn inmiddels lekker in Londen, het mekka van de sandwich. Vandaag gedronken met mijn oud-studiegenoten van de BOFEB, in voorbereiding op een hapje/drankje met Jan Erik en Frank in het Statenkwartier. In de Antonie Duyckstraat een goede discussie gehad over iets wat nauw verband zou kunnen hebben met bovengenoemde bommen en granaten. Shoa, goed/kwaad, verleden (laten rusten), en symboolfunctie. Te moeilijk om hier scherp weer te geven. Wel de moeite waard om kritisch te zijn. Keurig om kwart voor twaalf Yuri en Pascqal gedag gezegd en door een stil Den Haag, afgezien van de lange rij auto's op weg van Scheveningen naar Den Haag Zuid, naar huis te fietsen. Weekend...

Geen opmerkingen:

test