zondag, maart 25, 2007

fotootje


bresson bloembakken vrouw
Originally uploaded by Poortje.
Beetje vreemd langwerpig 'gecropped' (uitgesneden) maar soms ontkom je er niet aan om de compositie te krijgen zoals je hem wilt hebben. Voor de kenner: een foto vanuit mijn appartement 4-hoog van de Turfmarkt met de weerspiegelde ramen van de ministeries.

Weer geacclimatiseerd inmiddels na tripje Spanje. Niet echt een opgave met zo'n schitterende dag in het Haagse. Gister de bloedeloze 0-0 van de 11 oranje mannetjes in de Sien gekeken bij een bescheiden glaasje witte wijn. Vanochtend 09.30 (08.30 oude tijd) zelf sportief aan de bak op het hockeyveld tegen Victoria. Die bakten er gelukkig weinig van zodat we met 3-1 konden winnen, na het missen van een 10-tal goede kansen. Zelf een kuitje verrekt dus een wedstrijdje invallen bij de Veteranen van Klein Zwitserland zat er niet meer in . De wedstrijd na de onze mocht ik fluiten met Niek en was van een beduidend hoger niveau: Heren 3 won met 6-3 hoewel hun keeper (voor Groningse intimi ook wel bekend onder de naam 'Vos') de spanning in de wedstrijd aardig wist te vergroten door bij 5-1 twee strafcorner-rollertjes onder zich door te laten gaan. Uiteindelijk liep het goed af voor Groen Geel III en was de schouder-uit-de-kom bij een speler van Mira (Amstelveen) een kleine domper op de goede, vriendelijke pot hockey op sportcomplex de Roggewoning.

In het zonnetje op het Plein voor Lafayette nog de belangrijke zaken des levens besproken (restaurantjes in Antwerpen, Madrid, etc.) met Broer en zijn Vriendin en een start gemaakt met een recent boek over Afrika ('zin en onzin van development aid etc.'). Later!

Geen opmerkingen:

test