zondag, januari 22, 2006

de Vlijt in voorbije tijden..


scan0002
Originally uploaded by Poortje.
.. in de samenstelling van juni 1995 om precies te zijn. V.l.n.r. Ondergetekende, Jan Erik, Laurens, HJ FredBoebe en Guido B. Gister (zaterdag) een kleine Vlijt reunie in het Haagsche, alleen Fred vond een avondje met de schoonfamilie belangrijker en was niet aanwezig. Jammer, want daarmee miste hij een lange fundamentele discussie over wereldmacht, Irak, Nederlandse inzet in Afghanistan etc. En dat zonder ons aller Guido v. D. Ik geloof niet dat we helemaal op één lijn zijn geraakt. Verder in a nutshell: lekkere Pinot Gris bij JE thuis, prima eten in de Mallemolen, en leuk iedereen weer te zien. Waar blijft die tijd;)

Eerder zaterdag overdag met pa en ma wat aan de inrichting van huis gewerkt, proberen mijn huisje wat meer te transformeren van studentenkamer in grote mensen huis, met o.a. gordijnen. De HEMA levert ze over aantal weken af, rond dezelfde tijd als ik verwacht dat een kledingkast door een blauw-gele vrachtwagen mijn huis wordt binnengedragen.

En eerder afgelopen vrijdag het belangrijkste van het weekend: gelukkig goed nieuws van Roos en Wiecher.

Anyway, nog even genieten van het weekend, verwacht nog belletjes van Lammie over de kamer bij Sandrijn in huis (weg uit Brabant?), en Vogelaar. Martin, kom je dat setje nog ophalen? Gaat Fred een wintersport regelen? En gaat Jan Bos een wereldrecord rijden op de 1.000 meter?

dieter

3 opmerkingen:

FD zei

Ik regel wel een wintersport, maar ja gaat er ook iemand mee?

He wanneer krijg ik die foto's nu eens een keer uit juni '95???

Anoniem zei

kom maar halen die negatieven, dan kun je ze kopiëren

drp

Anoniem zei

Dieter,

Op zoek naar je broer, vond ik jouw details.

Santje is volledig van mijn radar verdwenen en reageert niet meer op mails.

Heb jij contactgegevens van hem? Of kun je hem een mail met mijn details sturen (06-12124417, smits.marty@bcg.com)

Thanks,

Marty

test