zondag, januari 15, 2006

het eten bij de buren..


DSC_1194
Originally uploaded by Poortje.
.. was weer top. Vele gangen van pure produkten, goede portionering, lekkere wijntjes en prima disgenoten. Gelachen om de nieuwe Supersterren van de Grootste Familie van Nederland. En de Lama's. En ander top-amusement op de zaterdagavond. Waar is die tijd toch gebleven dat je op zaterdag thuis bleef voor de grote shows?

Vandaag mooi weer in DH. Wat foto's genomen voor project Korte Houstraat. Wilde daar morgen eigenlijk meer aan werken, maar heb de twee-wekelijkse vrije maandag moeten verzetten naar elders in de week ten gevolge van een meeting met de Groep.

Het schaatsen in Hamar blijft verrassen. Was gister de ijsmachine defect, vandaag rijdt Verheijen bij het uitrijden na zijn 1500 meter vol in op Uytdehaage die klaar staat voor zijn eigen race. Beetje opletten jongens. Betekent wel dat we de hele dag nog sport kunnen kijken, daar de 10 kilometer aan het einde van de dag nog gereden gaat worden. Zware dag voor de mannnen. En natuurlijk straks nog eerst de all Dutch final aan de Lakeside. De spanning is er wel een beetje af natuurlijk maar ik hoop op een hoog niveau finale. En ga er van uit dat Den Haag zegeviert.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hhaha HOPPA!!

Brabanste nachten zijn lang!

Btw.. leer een typen man. ;-)

Anoniem zei

Hhaha HOPPA!!

Brabanste nachten zijn lang!

Btw.. leer eens typen man. ;-)

Anoniem zei

hmmz.. gaat wat fout hier..

Anoniem zei

hoezo?

drp

test