zondag, december 18, 2005

Nederland bouwt


DSC_0300
Originally uploaded by Poortje.
Het was weer een gekke week, niet in de laatste plaats omdat mijn computer tijdelijk het loodje legde* Inmiddels is deze gelukkig voorzien van een nieuwe voeding en start hij elke dag weer trouw Windows op.

Vorig weekend was oud-collega in-between-jobs Wido over de vloer, even over uit Algerije en op zoek naar Erwtensoep, Orgel spelen, en Friese Dumpkes. Tot zijn teleurstelling was er nog geen natuurijs. Wel ijs op het Spui in Den Haag natuurlijk als vanouds, tegenover het Filmhuis waar we de film Grizzly Man hebben bekeken. Enigszins wereldvreemde man leeft enkele zomers samen met grizzlys, letterlijk. Dit gaat lang goed, totdat.. inderdaad. Verder slecht fotoweer, niet verder gekomen dan retourtje Bloemendaal in de regen om daar met fam. Haagsma een kopje koffie te drinken.

hier vind je meer info over de Grizzly Man film.

De week toch weer lekker begonnen, dinsdagavond broer en partner over de vloer voor een hapje eten, later nog aangevuld met huisvriend Gorlee. Rond een uur of 12 's nachts bleek dat allen behalve ondergetekende de woensdag een vrije dag hadden. Dat was even jammer.

Vrijdag de Sien, met Bennie, beetje bomen over interessante brand-management stellingen. Niet alleen moeilijk verzinnen, nog moeilijker te onderbouwen denk ik.

De avond uiteraard afgesloten met Photoplay. En Photoplay goes Internet! Nu ook mogelijk om met de ingebouwde camera in het apparaat een foto via e-mail te versturen vanuit je favouriete kroeg, nu nog gratis. Het wordt steeds mooier maar lastiger bij te benen voor een oude man als ik. Daar zit een markt in.

www.watkanertegenwoordigallemaalenhoebelangrijkisdatvoormij.nl

Zaterdag, gisteren, dus relaxtijd. Battlefield 2 aangeschaft. Verslavend, net als Call of Duty destijds. Wederom matig weer helaas om met de lenzen op stap te gaan.

Vandaag in de Clio gestapt richting Rotterdam Airport (mag je daar foto's maken?) door één van die zeldzaam snel teloorgaande mooie stukjes Nederland, de driehoek Delft-Zoetermeer-Zestienhoven, welke langzaam volgebouwd wordt met fantasieloze bedrijventerreinen en VINEXlocaties. Wel een leuke foto.

*verklaring: wie ziek werd en zich geen verzorging aan huis kon veroorloven, kreeg van het stadsbestuur een loodje. Dit bewijs van armoede moest bij aankomst in het gasthuis worden overlegd aan de beheerder. Het spreekwoord het loodje leggen is ervan afgeleid. De kans dat een patiënt in een gasthuis overleed, was immers buitengewoon groot

Geen opmerkingen:

test