zaterdag, januari 22, 2011

Mijn nieuwe achtertuintje


Mimosa Court
Originally uploaded by J0NESY.
Dag 1 in Nairobi. Boodschappen in Village Market, op 30 minuten rijden. Modern, high-end shopping centertje met kleine winkeltjes, de Nakumatt (de Kenyaanse Appie) en daaraan grenzend het veelgeprezen 'Tribe'. Overluxe modern fashion/boutique hotel. De lunchservice was rustig en eerlijk gezegd viel het me tegen: zalmtartaar werd overheersd door groente en mango en teveel zuur, de kipcurry was aan de zoute kant. Er zijn betere restaurants hier...

Met de taxidriver de beste opties doorgenomen voor het kopen van een auto. Volvo's, BMW's en Mercedessen zijn uit den boze. Hoge aanschafprijs (nieuw), lage restwaarde. Zijn advies, in lijn met mijn opinie, is om een Toyota te kopen. Type maakt niet uit, Toyota's zijn meest geschikt voor de slechte wegen hier. Bij voorkeur natuurlijk de Landcruiser, met een prijskaartje. We zullen zien.

Huisje ingericht, rondje gelopen door de achtertuin met zwembadje, en de Mac aangesloten op het Net. Back to basics. NU boekje lezen. Nu al spijt dat ik mijn Nespresso niet meegenomen heb.

5 opmerkingen:

dennis kvdm zei

Dieter! Definitief naar Nairobi? Serena Davis is daar ook!

Gr,
Dennis

Evert zei

Mooi tuintje, jammer van de koffie, maar misschien hebben ze in Kenia wel veel lekkerder koffie.

Anoniem zei

Hoi Dennis, zie FB.

In Kenya hebben ze heerlijke koffie... maar die wordt geexporteerd naar Europa!

gr

DRP

Anoniem zei

Hoi Dennis, zie FB.

In Kenya hebben ze heerlijke koffie... maar die wordt geexporteerd naar Europa!

gr

DRP

Anoniem zei

Ha Dieter,
Mooie foto! Leuk als je af en toe iets schrijft.
Tot snel en veel plezier!
Dorien

test