zondag, maart 09, 2008

tuinmannen...


tuinmannen
Originally uploaded by Poortje.
...in Bamako, Mali. Bezig om een nieuwbouwproject verder vorm te geven. En dat werkt goed: de nieuwe wijken, deels sociale woningbouw, deels commercieel, zien er goed uit, mede door het groen. In een land dat verder grotendeels Sahara is.

In Nederland geen problemen met te weinig regen: vandaag volop water tijdens een verloren potje hockey. Zo langzamerhand wordt het toch erg moeilijk om positief te bljven. Laatste plaats op de ranglijst, met 2-9 verliezen van de nummer drie-na-laatst. Schrale troost dat die twee doelpuntjes van mijn stick kwamen, maar toch een goed gevoel. En verder het weekend: etentje met jaarclubgenoot Peter, borrel met Heren IV op vrijdag en gister een biertje met collega's: Goldern Earring was helaas uitverkocht.l

1 opmerking:

Anoniem zei

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

test