maandag, juli 28, 2008

Inflatiezorgen...


Inflatiezorgen...
Originally uploaded by Poortje.
In Kaapstad, Zuid-Afrika. De prijzen rijzen de pan uit zodat restaurateurs kopje onder gaan. Harde tijden, in een schitterende omgeving voor de buitenstaander.

The following conditions apply to this e-mail:
http://www.fmo.nl/smartsite.dws?id=346

zaterdag, juli 26, 2008

Babylon beachvoetbal 2008

Onder enigszins lastige meteorologische omstandigheden (kans op buien, hagel en windstoten) gaat straks het Babylon beachvoetbal weer van start, net ten Noorden van het Scheveningse Zeehavenhoofd. Een mannetje of 25, waarvan 6 uit Groningen, geven acte de presence. Straks met Bennie de goals in het strandzand slaan, lijnen uitzetten en de koeling van food in orde maken. Eerst nog even de koffer inpakken voor Cape Town morgenvroeg. Vanuit een rustige Lebkov...

maandag, juli 21, 2008

Napoleon Sarkozy


Napoleon Sarkozy
Originally uploaded by azrainman.
On tour door Europa. Ongelukkigerwijs mag deze kleine napoleon een half jaar op het Europese paard zitten. Dat komt hem goed uit: met binnenlandse politiek is het moeilijk scoren, en buitenlandse symboolpolitiek levert altijd aardige plaatjes in de pers op. En het leidt goed af van de binnenlandse Franse issues, die er echt om gaan. Nog mooier is het natuurlijk om de Ieren te verwijten dat ze in een referendum 'nee' zeggen tegen Lissabon. De pot verwijt de ketel.

Faro de Suances

Vakantiebestemming in Augustus. Met tussenstops in dynamisch Madrid op heen en terugweg.

thanks to JoseLMC

zondag, juli 20, 2008

sunday drink


sunday drink
Originally uploaded by Poortje.
bubbles around the corner

Tour De France


Tour De France 2 (Crop)
Originally uploaded by Joe Shlabotnik.
Vandaag een mooie bergrit in het weekend: genieten dus. Bar en boos voor de renners die door regen op weg zijn naar de eerste col waar het zo'n zes graden is en de hagel op ze wacht. Erg comfortabel om dit op de bank in HD te zien: er gaat niets boven. Heb mijn werk ook al gedaan vandaag: potje tennis bij de Bataaf in het zonnetje zowaar, met een klein buitje.

zondag, juli 13, 2008

kwiek


kwiek
Originally uploaded by Poortje.
tour de Rotterdam: voor alle leeftijden

Water en een broodje bij Bergambacht

Op de helft van de 70 km fietsen de ravitaillering, net achter de dijk van de Lek.

Leontien's Lady Ride Rotterdam


Leontien's Lady Ride Rotterdam
Originally uploaded by Poortje.
Dagje in de auto door nabij doch onbekend Groene Hart: in de slipstream van 6000 blije Margriet lezers die de fietsroute van Leontien van Moorssel samen aflegden. Samen met broer, sponsor van de broodjes, langs Bergambacht, Rotterdam Centrum. Schitterend weer, de organisatie ontmoet en wat leuke foto's. In de middag ook nog mooi weer: tennis en Plein.

woensdag, juli 02, 2008

Over en Sluiten

De laatste sigaren in de horeca. Afgelopen 30 Juni nog een laatste maal aan een Cohiba mogen trekken in Cloos maar de overheid weet het beter. Jammer, een groot plezier voor velen gaat verloren.

foto van michel van bergen

test