maandag, maart 31, 2008

Waarvan akte


Waarvan akte
Originally uploaded by Poortje.

Lente in Den Haag


Lente in Den Haag
Originally uploaded by Poortje.
Terrasweer aan het einde van de dag, na een uurtje tijdwinst. Dat voelt weer goed.

The following conditions apply to this e-mail:
http://www.fmo.nl/disclaimer

zondag, maart 23, 2008

Maart roert zijn staart


Den Haag Vandaag
Originally uploaded by zoetnet.
Het sneeuwt in Den Haag, liggen blijft het echter niet. Natte bedoening dus zo aan het einde van de Eerste Paasdag. 3/4 van mijn lange weekend zit er daarmee op, zo nog een hapje Boboti en 'mijn tent is top' op televisie. We gaan 12 april eten bij de Haagse deelnemer, choix du chef, benieuwd wat de chef ons voorschotelt. En morgen naar de meubelboulevard uiteraard;)


foto is niet van mij maar van 'zoetnet'

zondag, maart 09, 2008

tuinmannen...


tuinmannen
Originally uploaded by Poortje.
...in Bamako, Mali. Bezig om een nieuwbouwproject verder vorm te geven. En dat werkt goed: de nieuwe wijken, deels sociale woningbouw, deels commercieel, zien er goed uit, mede door het groen. In een land dat verder grotendeels Sahara is.

In Nederland geen problemen met te weinig regen: vandaag volop water tijdens een verloren potje hockey. Zo langzamerhand wordt het toch erg moeilijk om positief te bljven. Laatste plaats op de ranglijst, met 2-9 verliezen van de nummer drie-na-laatst. Schrale troost dat die twee doelpuntjes van mijn stick kwamen, maar toch een goed gevoel. En verder het weekend: etentje met jaarclubgenoot Peter, borrel met Heren IV op vrijdag en gister een biertje met collega's: Goldern Earring was helaas uitverkocht.l

zaterdag, maart 01, 2008

Man with e-mission


man with e-mission
Originally uploaded by Poortje.
Weegt hetgeen ik rondom de wereld probeer te verwezenlijken op tegen de aanzienlijke CO2-uitstoot van mijn tripjes met de nationale blauwe zwaan en een sportief autoritje in de Audi 3.0 V6 cabriolet?

test